26 Μαΐου 2009

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Κουτσιανικούλης

Ο Κουτσιανικούλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εργοτέλη κ. Τζώρτζογλου αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από φιλάθλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν εκεί ενώ για λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τον υποδέχτηκε ο Κώστας Ιωσηφίδης. Ο Κουτσιανικούλης δεν έκανε δηλώσεις αφού παρουσιάζεται επίσημα στη μια το μεσημέρι.

Τον λόγο για τον οποίο προτίμησε τον ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη εξήγησε ο Νίκος Τζώρτζογλου. «Τα πράγματα είναι απλά. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κάποια στοιχεία ως ομάδα που καμία άλλη δεν τα έχει στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι η παρουσία συγκεκριμένων προσώπων, είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή και τελευταίο στοιχείο είναι το οικονομικό μέρος και τα οφέλη που θα έχει ο Εργοτέλης. Βασικότερο από όλα, όμως, επαναλαμβάνω, είναι ότι σε αυτήν την ομάδα υπάρχει ένας Βασίλης Γκαγκάτσης και ένας Θοδωρής Ζαγοράκης. Κατά δεύτερο λόγο, θέλω να πω ότι για εμάς εδώ στην Κρήτη η συντεχνία, η κουμπαριά και η φιλία είναι πάντα πάνω από τα χρήματα. Πρωτεύον είναι η φιλία και η κουμπαριά», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη.

Εντωμεταξύ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καλούνται μέσα στην εβδομάδα να πάρουν αποφάσεις για τους παίκτες, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, δηλαδή για τους Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ιβοριανό επιθετικό, ενώ για τον νεαρό χαφ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ζητήσει από την Πόρτο τη μεταγραφή του και όχι τον δανεισμό του. Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Κονσεισάο που μάλλον θα αποχωρήσει.

Οι απαιτήσεις του Ρόναλντ Γκερκάλιου (πάνω από 300.000 ετησίως) στρέφουν τον ΠΑΟΚ σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ. Μια από αυτές ίσως είναι ο Πέτρος Κανακούδης που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και προέρχεται άλλωστε από τις Ακαδημίες του δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: