28 Μαΐου 2009

Νοτιάς και Θανόπουλος ανοίγουν τα χαρτιά τους την Τρίτη

Δυο μέρες μετά τη λήξη των πλέι οφ, την Τρίτη (2/6, 13:00) επέλεξαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς και ο πρόεδρος, Νίκος Θανόπουλος , για να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica για το μέλλον της ομάδας.Αυτή θα είναι κι η πρώτη φορά που οι δύο «ισχυροί άνδρες» θα τοποθετηθούν δημόσια και βέβαια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα ειπωθούν για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.


Ανανεώνουν τέσσερις

Μπορεί στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες να βρίσκονται οι υποθέσεις των Σάχα και Πελετιέρι και το αν θα παραμείνουν στην ομάδα, αλλά πολύ σύντομα θα κληθούν να συζητήσουν για το μέλλον τους και άλλοι τέσσερις παίκτες.
Πρόκειται για τους Ταχτσίδη, Γκέντσογλου, Γεωργέα και Αλεξόπουλο. Ειδικά για τον τελευταίο, ο οποίος την άλλη εβδομάδα θα υποβληθεί σε άλλη μία σοβαρή εγχείρηση, η κίνηση αυτή φανερώνει την εμπιστοσύνη που του έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οσον αφορά στον Γεωργέα, θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του και αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του θητεία στην ΑΕΚ, σαν ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψαν νέα διετή συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: