8 Μαΐου 2009

Ολυμπιακός: Αποφασίζουν και... διατάζει!


Σε εξέλιξη το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου με το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.

Τα ΔΣ της ομάδας είναι κάπως περίεργα. Τι εννοούμε; Συνεδριάζουν τα μέλη που το απαρτίζουν και την τελική απόφαση τη γνωστοποιεί ο Κόκκαλης, που τη σκέφτεται ήδη φυσικά πριν καν αρχίσει η όλη διαδικασία. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του πολλά πράγματα και περιμένει από εκεί και πέρα, πως θα εξελιχτεί το ΔΣ της ΠΑΕ. Αυτό θα συνεδριάσει την Παρασκευή και επειδή όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως...


ο Βαλβέρδε θα αποτελέσει παρελθόν, τότε μάλλον αυτό θα γίνει.

Βέβαια με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος για κάτι, αφού μπορεί ο Κόκκαλης να μην θέλει τον Βαλβέρδε άλλο στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις, που αντιτίθενται σε αυτό. Θέλουν τον Ισπανό και γνωρίζουν πως αν μείνει ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό, θα καταφέρει να δώσει στην ομάδα τη χαμένη της ταυτότητα και το λέμε αυτό σχετικά με την απόδοση των παικτών και όχι συγκομιδής, αφού και φέτος κατάφεραν να κάνουν το νταμπλ.

Ακόμα ένα θέμα που θα απασχολήσει, είναι αυτό του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός φαίνεται να περιμένει με το ακουστικό στο χέρι την κλήση του προέδρου του Ολυμπιακού για να αναλάβει την ομάδα, μόνο που και εκεί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πολλοί πιστεύουν πως ο πρώην κόουτς της Ανόρθωσης, δεν θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι καλό στον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα, πάντως, από το τι θα ειπωθεί στο ΔΣ, η άποψη Κόκκαλη είναι αυτή που θα υπερισχύσει.

Αν λοιπόν γίνει αυτό, που κατά 90% θα γίνει, τότε ας σκεφτεί ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, τι γνώμη έχει και ο κόσμος για αυτό. Τόσες απόψεις ήρθαν στο gavros.gr και οι περισσότερες έκαναν λόγο για παραμονή του Ισπανού στον πάγκο του Ολυμπιακού. Για να μην γίνει λοιπόν ακόμα μια φιέστα... πανηγύρι, καλό θα ήταν να έχει και τον κόσμο στην άκρη του μυαλού του ο πρόεδρος, γιατί ενδέχεται να ζήσουμε "συνταρακτικές" στιγμές το Σάββατο.
Από το gavros

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ETSI EINAI, ARE KOKKALH TI PRAMA EISAI TELIKA?