8 Μαΐου 2009

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρεται και ο Αντράντε για τον ΠΑΟΚ...

Στην επιβεβαίωση ότι ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε μιλάει με τον Φερνάντο Σάντος προέβη ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα. Ο Πορτογάλος αμυντικός αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Το συμβόλαιο του 27χρονου το καλοκαίρι του 2010 και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους.

«Μιλάω με τον Σάντος και ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, μια και αυτό γράφτηκε...

και στις πορτογαλικές εφημερίδες. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στη Ραπίντ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την Πόρτο για έναν ακόμα χρόνο. Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε», δήλωσε ο Αντράντε.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 25χρονος πορτιέρο συμφώνησε να συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια την καριέρα του και θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, μετά τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Τη φετινή σεζόν ο Κρέσιτς έπαιξε σε 21 αγώνες και μετά το χειμώνα δεν είχε θέση στους Νεοσμυρνιώτες. Ο Κροάτης θα αμείβεται με 200.000 ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: