8 Μαΐου 2009

Mεταμέλεια Τζιμπούρ σε Μπάγεβιτς

Χωρίς τους Κυργιάκο και Χουανφράν θα παραταχθεί η ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στη Λάρισα στο ματς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα των πλέι - οφ.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι Μαντούκα και Μπλάνκο και δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από την αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και για τους Καφέ, Ενσαλίβα που (αγωνιστικά) είναι έτοιμοι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες, όλο και πιο εντατικά προπονείται ο Αντώνης Ρίκκα που συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, ενώ ο Κυργιάκος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ραφίκ Τζιμπούρ απολογήθηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δείχνοντας μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση της Δευτέρας. Η κίνηση αυτή δεν άλλαξε και πολλά πράγματα στις σχέσεις των δύο ανδρών, ωστόσο ο τεχνικός της «Ένωσης» ενδέχεται να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον παίκτη, ειδικά στην περίπτωση που δεν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαγός βρίσκεται στη Φινλανδία, για προγραμματισμένη επανεξέταση του τραυματισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: