12 Μαΐου 2009

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό...

Οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες περιμένουν εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού αλλά και σε αυτό του κεντρικού αμυντικού.

Σε ό,τι αφορά τον φορ, οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται περισσότερο με τις περιπτώσεις του Μπόμπο της Μπεσίκτας και του Ματ Ντάρμπισαϊρ, οι οποίες, όμως, δεν είναι οι μοναδικές. Οι διοικούντες περιμένουν σήμερα την ενημέρωση του μάνατζερ του Άγγλου στράικερ για να γίνει γνωστό πόσα χρήματα ζητά η Μπλάκμπερν για την παραχώρησή του. Η διοίκηση φέρεται να έχει ενημερωθεί ανεπίσημα ότι τα «ρόδα» θέλουν 5 εκατ. ευρώ κι αν ισχύει αυτό το νούμερο, τότε...

δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για τον διεθνή με την Ελπίδων της Αγγλίας άσο.

Σε ό,τι αφορά τον Μπόμπο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αρέσει στους ιθύνοντες, αλλά προκύπτει ένα οικονομικό θέμα. Αν η Μπεσίκτας πουλάει τον 24χρονο φορ με περίπου 3 εκατ. ευρώ, τότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Άνθρωποι της διοίκησης έλεγαν ότι αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι ασχολούνται με την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και ίσως χρειαστεί να περιμένουν. Η υπόθεση, όμως, παραμένει ανοιχτή, προφανώς επειδή υπάρχει ενημέρωση από κάποιον μάνατζερ.

Ο Εντμίλσον και οι άλλοι δύο…

Στην κορυφή της λίστας των παικτών που ενδέχεται να αντικαταστήσουν τον Παρασκευά Άντζα βρίσκεται το όνομα του Εντμίλσον. Ωστόσο, οι Πειραιώτες προβληματίζονται για τον τραυματισμό του, αλλά και από την ασάφεια στο οικονομικό θέμα (αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια, μάνατζερ όμως υποστηρίζει ότι μπορεί να δεχθεί με λιγότερο από ένα εκατ.!).

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες ασχολούνται με τις περιπτώσεις του Μπίλικα και του Χουτ. Ο πρώτος είναι 30 ετών, Βραζιλιάνος (χωρίς κοινοτικό διαβατήριο), αγωνίζεται στη Σίβασπορ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010. Τον παίκτη, που καλοβλέπει και η Φενερμπαχτσέ, φαίνεται πως έχουν παρακολουθήσει σκάουτερ των Πειραιωτών και λέγεται πως έχει το ίδιο στυλ με τον Άντζα.

Σε ό,τι αφορά τον Ρόμπερτ Χουτ, ο 27χρονος Γερμανός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τη Μίντλεσμπρο. Το οικονομικό, όπως στις περιπτώσεις των Εντμίλσον και Μπίλικα, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Λούκας Νιλ της Γουέστ Χαμ, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: