14 Μαΐου 2009

Πιέζει για Μπόμπο και Εντμίλσον ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μπόμπο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις της τουρκικής ομάδας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του βραζιλιάνου άσου, που σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της Μπεσίκτας με 4-2 επί της Φενέρμπαχτσε, στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Μπορεί ο εκπρόσωπος του παίκτη να δήλωνε στο sport.gr πως δεν γνωρίζει για την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας και ολοένα εντείνουν τις προσπάθειές τους. Αλλωστε, γνωρίζουν πως η Μπεσίκτας έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2010.

Η τιμή του Μπόμπο βέβαια είναι αρκετά υψηλή (γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο, στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Πιθανότατα, μάλιστα τις επόμενες ημέρες να βρεθούν στην Ελλάδα και οι εκπρόσωποι του παίκτη, κάτι που αν συμβεί σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Μπεσίκτας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τελεσίγραφο σε Εντμίλσον

Εξελίξεις και στο θέμα του Εντμίλσον περιμένουν τις προσεχείς ημέρες στον Ολυμπιακό. Ο βραζιλιάνος άσος έχει καθυστερήσει να αποκαλύψει τις προθέσεις του για το αν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και οι ερυθρόλευκοι του έστειλαν τελεσίγραφο και ζητάνε μέσα στο σαββατοκύριακο (16-17/5) να τους δώσει την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: