14 Μαΐου 2009

"Φουλάρει" για Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟ!

Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ να εντάξει στο ρόστερ του τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης. Αλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε πως έχει πρόταση από τους πράσινους, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει '...τρομακτική'.

Ο σέρβος άσος, πάντως, με δηλώσεις του δηλώνει επιφυλακτικός: «Πρέπει να το σκεφθώ. Είναι απόφαση ζωής και δεν μπορώ να την πάρω βεβιασμένα σε καμία περίπτωση. Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα τρομακτικό ποσό, ωστόσο σε τέτοιες αποφάσεις τα λεφτά δεν είναι το παν» τόνισε ο Γιοβάνοβιτς και κατέληξε:

«Θέλω να περιμένω, αφού γνωρίζω ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και θα εξετάσω και τις δικές τους προσφορές».

Σύμφωνα με τα βελγικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 5 εκ. ευρώ στη Σταντάρ για τον παίκτη, ενώ στον Γιοβάνοβιτς προσφέρει συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ. Την Τετάρτη (13/5) το απόγευμα έγινε σύσκεψη... κορυφής πάντως στη βελγική ομάδα, καθώς μετά την προπόνηση ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Λουτσιάνο Ντ` Ονόφριο, ο τεχνικός Λάζλο Μπόλονι, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ο μάνατζερ του Σβίγιαν Μιλόσεβιτς τα έλεγαν μεταξύ τους για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Οπως διέρρευσε, ο Ντ' Ονόφριο τρενάρει όσο περισσότερο γίνεται το θέμα με τον Παναθηναϊκό, καθώς πιστεύει πως η τιμή του παίκτη μπορεί να φτάσει και τα 7 εκ. ευρώ από τα 5 που προσφέρουν οι πράσινοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: