12 Μαΐου 2009

«Πέλεκυς» τεσσάρων αγωνιστικών στον Πάμπλο Γκαρσία


Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τον Πάμπλο Γκαρσία είναι αναγκασμένος να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα. Αυτή είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό για την συμπεριφορά του απέναντι στον Σιμάο στο παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή, που του κόστισε και την αποβολή του από την αναμέτρηση.

Επίσης, ο αμυντικός χαφ του «Δικεφάλου» καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 240 ευρώ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, ο Γκαρσία λειτούργησε «σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7,8 και 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και ειδικότερα της παρ. 4 Για την αυτοδίκαιη τιμωρία των ποδοσφαιριστών με ποινές αποκλεισμού και χρηματικές ποινές.., αρκεί η γνώση του αρχηγού της ομάδας που υπογράφει το Φ.Α. χωρίς να είναι αναγκαία η κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων του αρμοδίου οργάνου. Με την υπογραφή και μόνο του Φ.Α. από τον αρχηγό της ομάδας, υφίσταται αμάχητο τεκμήριο και γνώση χωρίς ανταπόδειξη της ποινής».

Μετά την απόφαση αυτή, ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκαρσία για τα παιχνίδια με την Λάρισα (Αλκαζάρ), την ΑΕΚ (ΟΑΚΑ και Τούμπα) και τον Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ), ενώ θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στην Λάρισα (στην Τούμπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: