12 Μαΐου 2009

Αντικρούει τα σενάρια ο Βαλβέρδε από το Βιετνάμ...

Παρ' ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους και οι δρόμοι τους χωρίζουν, η ταυτόχρονη παρουσία του ισπανού και του Σωκράτη Κόκκαλη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα στο Βιετνάμ έδωσε αφορμή για σενάρια παραμονής του. Ωστόσο, ο βάσκος ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του φιλικού με την Εθνική ομάδα της χώρας, ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

«Είμαστε εδώ για ένα φιλικό παιχνίδι. Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να ξανασυζητήσουμε αυτό το θέμα. Μας απασχολεί, πλέον, το φιλικό και θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να δει τον αγώνα», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε μόλις...

ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα.

Αφού στην συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ταξίδεψαν στην μακρινή χώρα της Ασίας παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Γκαλέτι, ο Μπελούτσι, ο Αντζας και ο Λέτο, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι.

«Οταν ήμουν στην Αθήνα μιλούσα για την κίνηση, αλλά αν τη συγκρίνω με αυτό που είδα εδώ, δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα» δήλωσε.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Αντώνης Νικοπολίδης, τονίζοντας: «Είναι λογικό ότι μόνοι μας δύσκολα θα ερχόμασταν ποτέ στο Βιετνάμ. Τώρα είμαστε με τον Ολυμπιακό εδώ και είναι μια εμπειρία ζωής. Αυτό που θα ζήσουμε είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει».

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Ανόι μετά από πτήση 13 ωρών. Την υποδέχτηκε μικρή αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και κοπέλες που κρατούσαν μία ελληνική σημαία και μία του Ολυμπιακού. Ταυτόχρονα, ακουγόταν και ο ύμνος της ερυθρόλευκης ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν της Τετάρτη (13/5) στο 'My Dinh National Stadium', έδρα της Εθνικής Βιετνάμ (40.000 θέσεων), όπου και θα διεξαχθεί το φιλικό, μία μέρα αργότερα (14/5 15:30GR). Η αναχώρηση από το Ανόι είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (15/5) και το αεροπλάνο που μεταφέρει την πειραϊκή αποστολή θα πατήσει Ελλάδα τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια: