12 Μαΐου 2009

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Ντουντού ως το 2013

Παίκτης του Ολυμπιακού για ακόμα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ντουντού Σεαρένσε, καθώς την Τρίτη ανανεώθηκε η επέκταση της συνεργασία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας ως το 2013, ενώ η «ερυθρόλευκοι» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8,5 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της...

με τον ποδοσφαιριστή Ντουντού Σεαρένσε, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 8, 5 εκατομμυρίων Ευρώ».

Ο βραζιλιάνος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και αποτέλεσε το βαρόμετρο για την ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος με βάση το σύστημα αξιολόγησης.

Με τις εμφανίσεις του ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο παραμονής του στον Πειραιά, έστρεψε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τους ανθρώπους της Γιουβέντους να θεωρούν ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο με την φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Οι ευρωπαϊκές σειρήνες έκαναν τον Ολυμπιακό να σπεύσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του και παράλληλα να ανεβάσει το ποσό της ρήτρας του στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τα 6 που ίσχυαν με το προηγούμενο συμβόλαιο, δεν αποτελούσαν υπερβολικό κόστος για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Στο πρόσωπου του Ντουντού και μετά τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Τζόλε και ο Αντζας, οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν τον επόμενο αρχηγό της ομάδας, γύρω από τον οποίο μπορεί να στηθεί και να δημιουργηθεί ο νέος Ολυμπιακός που θα προκύψει με την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου κύκλου στην ομάδα και την έναρξη ενός άλλου, ανάλογα επιτυχημένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: