12 Μαΐου 2009

Συμφωνία της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στα χέρια της νέας διοίκησης της Ρεάλ, που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου, βρίσκεται η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ισπανική εφημερίδα, η «El Pais», που αποκαλύπτει την ύπαρξη συμφωνίας, τόσο μεταξύ των δύο συλλόγων, όσο και μεταξύ της «Βασίλισσας» και του πορτογάλου άσου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, μετά την περσινή διακοπή των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράφηκε συμφωνία που επιτρέπει στους Μαδριλένους να πάρουν φέτος τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2008, αντί 80 εκ. ευρώ.

Η ισπανική εφημερίδα γράφει ακόμη ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που προβάλει ως το μεγάλο φαβορί των προεδρικών εκλογών των «μερένγκες», έχει ήδη συζητήσει με τον μάνατζερ του Ρονάλντο για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Ταυτόχρονα, όμως, η «El Pais» σημειώνει ότι ο Πέρεθ -που αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την Πέμπτη την υποψηφιότητά του- είναι πιθανό να μην εξασκήσει την ιδιότυπη αυτή οψιόν αγοράς του Πορτογάλου.

Εκτιμά ότι μπορεί με λιγότερα χρήματα να αγοράσει από τη Μίλαν τον Κακά κι έτσι να εξοικονομήσει πόρους για να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: