16 Μαΐου 2009

ΟΦΗ: Παρελθόν ο Μαντζουράκης!

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Γιάννη Μαντζουράκη «έπεσαν» την Παρασκευή. Ο Έλληνας τεχνικός, στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φανούρη Βατσινά, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Κρήτης. Εγγυήσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, με ανανεώσεις, «δυνατές» προσθήκες και απαλλαγή από τα οικονομικά προβλήματα, δεν του δόθηκαν ποτέ και έτσι ο έμπειρος κόουτς αποφάσισε να πει «αντίο»!

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Μαντζουράκης αποχαιρέτησε τους παίκτες, εκφράζοντας παράλληλα ορισμένα παράπονα που είχε από ορισμένους: «Θέλω στις διακοπές σας συνεχίσετε να δουλεύετε και ειδικά όσοι από εσάς αντιμετώπισαν τραυματισμούς. Η χρονιά μπορεί να κατέληξε με αρνητικό για τον ΟΦΗ τρόπο, όμως υπήρξαν και καλές στιγμές. Μερικοί έπρεπε να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, δεν κρύβω ότι περίμενα περισσότερα απο κάποιους παίκτες και ιδιαίτερα τους πιο έμπειρους», τόνισε αρχικά ο 55χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Ίσως όμως λόγω ποιότητας, ίσως και εξαιτίας τραυματισμών τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελα. Είχαμε και ατυχίες και χάσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος και το αναγνωρίζω. Αυτό που με πίκρανε ήταν ο τρόπος που χάσαμε τα ματς από Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό. Παρότι είχαμε πάρει επιταγές με πριμ νίκης, εμείς παίξαμε σαν εφοπλιστές...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: