16 Μαΐου 2009

ΑΕΚ: Με Σκόκο στην Τούμπα!

Δεν θα μπορούσε να λείψει… Ο τραυματισμός του Νάτσο Σκόκο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αρκετός για να τον αφήσει εκτός από το επόμενο των πλέι οφ. Την Παρασκευή ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά, δείχνοντας πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα ξεπεράστηκε! Η εξέλιξη αυτή σαφώς και ικανοποίησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο δρόμος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμη μακρύς και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να στερηθεί έναν από τους ποιοτικότερους του παίκτες στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αντίθετα, ο Ζεράλντο Άλβες δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών για δεύτερο σερί ματς. Ο Πορτογάλος αμυντικός συνέχισε με θεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο, όπως επίσης και ο Γιούργκεν Μάχο. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της «Ένωσης» ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Τα ονόματά τους άκουσαν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπoυλος, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Καφές, Ενσαλίβα, Ενσιαμπαμφούμου, Μαντούκα, Εντίνιο, Τζέμπουρ, Πελετιέρι, Μπερνς, Σκόκο, Γεωργέας, Ταχτσίδης, Μπλάνκο, Παυλής και Χετεμάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: