16 Μαΐου 2009

Στοίχημα μπάσκετ Ελλάδα: Τυπική διαδικασία...

Τα τυπικά απομένουν, όπως όλα δείχνουν, για να κάνει ο Παναθηναϊκός την τρίτη του νίκη επί του Άρη και να περιμένει τον αντίπαλό του στα τελικά των πλέι οφ.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Αρη και θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό τον πλέι οφ. Η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τη «γλίτωσε» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (84-80) - στη φιέστα για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού τροπαίου - ενώ την περασμένη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και βασιζόμενη στην άμυνα, έφτασε στη δεύτερη νίκη (66-53). Αυτό έγινε χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είναι αμφίβολος και για το ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι «πράσινοι» θα παραταχθούν σίγουρα χωρίς τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Στον Αρη έχουν πάρει απόφαση πως η σειρά δεν έχει μέλλον γι' αυτούς. Η αλήθεια είναι πως οι «κίτρινοι» εξ αρχής δεν είχαν τις πιθανότητες με το μέρος τους, πάλεψαν στο πρώτο ματς, αλλά στη συνέχεια προτίμησαν να συγκεντρωθούν στους αγώνες για την τρίτη θέση - που οδηγεί στην Ευρωλίγκα - όπου λογικά θα έχουν αντίπαλο το Μαρούσι. Για να γίνει αντιληπτό τι εννοούμε, ο Αντρέα Ματσόν άφησε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους τον Κίκι Κλαρκ και συμπεριέλαβε στην δωδεκάδα της ομάδας για την τρίτη αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους» τους νεαρούς Σπύρο Μούρτο και Λίνο Χρυσικόπουλο. Λευκή πετσέτα δηλαδή...


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των ημιτελικών στα πλέι οφ της Α1:

Παναθηναϊκός - Άρης 16/05 18:00 (2-0)
Ολυμπιακός - Μαρούσι 17/05 16:00 (2-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια: