18 Μαΐου 2009

Επιστροφή Ζαϊρί στην εθνική Μαρόκου!

Μετά τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, ο Ζαουάντ Ζαϊρί είναι έτοιμος και για τη μεγάλη επιστροφή στην εθνική ομάδα του Μαρόκου. Σύμφωνα με ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας, ο άσος των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ πιθανό να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο προσεχές παιχνίδι του Μαρόκου ενάντια στο Καμερούν, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2007, στο φιλικό παιχνίδι εναντίον της Σενεγάλης. Μετά την εντός έδρας ήττα του Μαρόκου από την Γκαμπόν, πολλοί ήταν αυτοί που απαίτησαν την επιστροφή του Ζαϊρί στην ομάδα, θεωρώντας ότι συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Προέρχεται από πολύ καλή χρονιά, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ διαθέτει και τη σχετική εμπειρία από το πέρασμα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει 30 συμμετοχές με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 10 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: