1 Μαΐου 2009

Ο Παναθηναϊκός και ο Ανχελέρι...

Ο Aργεντινός μπακ της Εστουντιάντες, Μάρκος Ανχελέρι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του Radio La Red χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι θέμα της μεταγραφής του θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

«Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση του Παναθηναϊκού και φυσικά την εξετάζουμε κι αυτή μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις από την Ιταλία και την Ισπανία» είπε ο 26άχρονος μπακ.

Την Τετάρτη το ΔΣ της Εστουντιάντες συνεδρίασε για να αναλύσει τις προτάσεις που έχει η ομάδα για τον παίκτη και συγκεκριμένα από τη Λάτσιο, την Ουντινέζε και τον Παναθηναϊκό.

«Συναντήθηκα ξανά με τους εκπροσώπους μου και νομίζω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης το θέμα της μεταγραφής μου θα έχει κλείσει. Αυτό που μένει να μάθω είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η διοίκηση.

» Αυτό που θέλω είναι να πάω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να έχω την ευκαιρία να με παρακολουθεί ο Ντιέγκο (σ.σ. Μαραντόνα, ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής) για να με υπολογίζει» πρόσθεσε ο Ανχελέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: