1 Μαΐου 2009

ΟΣΦΠ: Προέχει η ΑΕΚ

Στον αυριανό (20:30, Alpha) τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine βρίσκεται το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας θέσει μόνο ένα στόχο: την κατάκτηση του τροπαίου και συνάμα του νταμπλ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς η ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βάσκος αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Άντζα και Ντομί. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, έχοντας στα πλάγια τους Γκαλέτι (δεξιά) και Λέτο (αριστερά). Πίσω από τον προωθημένο Ντιόγο θα βρίσκεται ο Μπελούτσι. Ωστόσο, αν ο 45χρονος προπονητής κρίνει ότι κάποιος από τους προαναφερθέντες δεν είναι 100% έτοιμος, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Ζεβλάκοφ, Ντάρμπισαϊρ, Τζόρτζεβιτς και Πάντο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών συμμετείχαν κανονικά στη χθεσινή προπόνηση. Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την «Ένωση» ολοκληρώνεται σήμερα, με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: