1 Μαΐου 2009

Τζιμπούρ και Κυργιάκος στην αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό

Πάθος και θέληση για την κατάκτηση του Κυπέλλου HOL ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου δοκίμασε και το σχήμα που είναι πιθανό να παρατάξει στον τελικό του Σαββάτου. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Σωτήρη Κυργιάκο, αποκλείοντας μόνο τον τραυματία Χουανφράν.

Ο δε Κυργιάκος είναι σίγουρος για την αρχική 11άδα της αναμέτρησης, ενώ τη θέση του Γαλλοαλγερινού στην επίθεση είναι πιθανό να πάρει ο Εντίνιο που βρίσκεται σε σαφώς υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας.

Από κει και πέρα, σίγουροι είναι οι Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας για την άμυνα, με τον Ζεράλντο Αλβες να είναι το μεγάλο φαβορί έναντι του Κουτρομάνου για το άλλο άκρο της άμυνας. Στο κέντρο και μπροστά από τα δύο στόπερ θα βρεθεί ο Πελετιέρι, ενώ στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ενσαλίβα και Καφές. Την 11άδα συμπληρώνουν οι Σκόκο (ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς) και Μπλάνκο.

Στο μεταξύ, ο Ζεράλντο Αλβες προπονήθηκε σε ιδιαίτερα χαλαρούς ρυθμούς, λόγω ίωσης και πυρετού της προηγούμενης μέρας. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε θέμα απουσίας του από τον τελικό. Τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και θα είναι κλειστή για τον Τύπο και τους φίλους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: