14 Μαΐου 2009

Βαρδινογιάννης: "Θα γίνουμε Big Brother"


Απάντηση στις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στο NovaΣΠΟΡ FM 96,4 έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ. "Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother", είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

"Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother. Είναι ξεκάθαρο ότι κατά τη διάρκεια των πλέι οφ είναι άστοχο να τοποθετούνται οι παράγοντες. Ο μόνος που πρέπει να έχει θέση είναι ο πρόεδρος. Ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα δίνει κρίσιμα παιχνίδια πρέπει να σταματήσουν, δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε μια ανταλλαγή απόψεων. Αποφασίσαμε να γίνει ένας απολογισμός της χρονιάς, θα τον κοιτάξουμε θα τον μελετήσουμε, θα καταλάβουμε πιο ήταν το πρόβλημα- όποιος πει ότι δεν υπήρχε θα λέει ψέματα- και τότε ναι θα συζητήσουμε για το μπάτζετ. Συγκεκριμένο μπάτζετ, πρόγραμμα δεν έχει κατατεθεί σε επίσημη πρόταση», δήλωσε αρχικά ο Βαρδινογιάννης.

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα ενότητας στους μετόχους του Παναθηναϊκού. "Όλοι θέλουμε έναν Παναθηναϊκό που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Απαιτείται και σύνεση και ομοψυχία αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος βέβαια. Έχω ένα πιστεύω πάντως. Μόνο ενωμένοι μπορούμε κα κάνουμε κάτι μεγάλο. Αυτό θα συμβεί και μέσα από αντιπαράθεση και γόνιμο διάλογο. Η σύνθεση αυτών των απόψεων θα βοηθήσει στην επίτευξη της ενότητας. Έχω κάνει αποδεδειγμένα κάθε προσπάθεια γι’ αυτό το στόχο".

Σχολιάζοντας την πρόταση του Πανσερραϊκού στη συνεδρίαση της διοργανώτριας για την αύξηση των ομάδων από του χρόνου σε 18, ο μεγαλομέτοχος του "τριφυλλιού" είπε: "Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, συζητήσαμε από 16 σε 18 να γίνουν οι ομάδες. Πρέπει να συζητηθεί, πρέπει να γίνει από μια εταιρεία μια έρευνα που θα αναλάβει να πει αν μπορεί να σηκώσει 18 ομάδες. Η εισήγηση η δική μας είναι για φέτος να μην μεγαλώσει. Περάσαμε τρία χρόνια δύσκολα αλλά δημιουργικά. Πετύχαμε ρεκόρ εισόδων και είναι μια πολύ εποικοδομητική προσπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: