14 Μαΐου 2009

Στήριξε Σάντος ο Κονσεϊσάο

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο παιχνίδι με τη Λάρισα, προκάλεσε αρχικά ερωτηματικά. Η δήλωση που έκανε μετά ξεκαθάρισε την κατάσταση και εξέφρασε τη στήριξη του ίδιου και των συμπαικτών του στον Φερνάντο Σάντος.
"Κάποιοι που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο με έχουν κουράσει", δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, απαντώντας σε ερώτηση για κάποιους που τον αποδοκίμασαν και κάθονται στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Συνέχεια στο θέμα έδωσε ο συμπατριώτης του αρχηγός του "δικέφαλου", Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που με χαρακτηριστικές κινήσεις αποδοκίμασε αυτούς που… μιλάνε πολύ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ήταν πιο ξεκάθαρος.

"Είναι άδικο να κριτικάρεται αυτή η ομάδα. Ο προπονητής έχει δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο και κάποιοι εξακολουθούν να τον αμφισβητούν", είπε μεταξύ άλλων ο Κονσεϊσάο, εκφράζοντας τη στήριξή του στον Σάντος.

Στην μπουτίκ την Κυριακή ο Κούδας

Ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, θα βρεθεί στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (17/5) πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Κούδας θα μοιράσει αυτόγραφα και συλλεκτικές αφίσες στους φίλους της ομάδας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο της παρουσίασης της συλλεκτικής έκδοσης σε DVD της βιογραφίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: