14 Μαΐου 2009

«Ο Ντούσαν βλάπτει το γιο μου» είπε ο μπαμπάς Εντίνιο

Ο πατέρας του Εντίνιο, Αρνάλντο Σίλβα, με δηλώσεις του σε πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt» εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει ο γιος του από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του κάνει κακό με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει και τον διαχειρίζεται ως παίκτη.

«Νομίζω ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βλάπτει τον Εντίνιο. Δεν τον συμπαθεί και του κάνει κακό ο τρόπος αντιμετώπισης του. Το καλύτερο για τον γιο μου είναι να φύγει από την ΑΕΚ. Είναι κάτι που θέλω και πιστεύω ότι τελικά θα γίνει.

»Παρόλο που παίζει καλά και έχει πετύχει αρκετά γκολ δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του. Ο Τζιμπούρ είχε τιμωρηθεί, αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έπαιξε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του παίκτη στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

«Ο Αγκοστίνιο Ολιβέιρα (σ.σ. βοηθός προπονητή του Κάρλος Κεϊρόζ) βρίσκεται σε επαφή με τον Εντίνιο. Ο κ. Κεϊρόζ τον έχει καλέσει για το παιχνίδι με την Αλβανία και γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατεί με την ΑΕΚ».

Τέλος, για το πού πιστεύει ότι ο γιος του θα απέδιδε καλύτερα, είπε:

«Πιστεύω ότι θα του ταίριαζε καλύτερα ένα πρωτάθλημα σαν της Αγγλίας ή της Γερμανίας. Νομίζω ότι ταιριάζει και στα δύο πρωταθλήματα. Είναι γρήγορος και παίζει πολύ καλά με το κεφάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: