9 Απριλίου 2009

Στοίχημα Τσάμπιονς Ληγκ: Shakhtar - Marseille, οι «εκπρόσωποι» του Champions League

Πολύ ενδιαφέρον ματς στην Ουκρανία, όπου η Shakhtar θα φιλοξενήσει την Marseille. Τον νικητή περιμένει μια εκ των PSG ή Dynamo Kiyv.
Οι δυο ομάδες έχουν πολλά κοινά στοιχεία καθώς έφτασαν ως αυτή την φάση ξεκινώντας την πορεία τους από το Champions League, ενώ παράλληλα βρίσκονται και οι δυο στην δεύτερη θέση των πρωταθλημάτων τους.
Οι γηπεδούχοι έχουν αποκτήσει εμπειρία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, και αποτελούν ένα πολύ δυνατό αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα. Η πρόκριση επί της CSKA Moscow, στον προηγούμενο γύρο τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας η οποία σε ακόμα ένα ματς θα στηριχτεί και πάλι στην πολύ καλή της αμυντική λειτουργία. Στα αγωνιστικά ο Fernandinho, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της Shakhtar. Μοναδικός απών είναι ο μέσος Igor Duljai.

Η φετινή παρουσία της Marseille, είναι πολύ καλή. Η ομάδα του Eric Gerets, έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη. Οι Γάλλοι βρίσκονται ότι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και στον αγώνα της Πέμπτης θα ακολουθήσουν μια πιο συντηρητική προσέγγιση, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα προβάδισμα για την πρόκριση. O επιθετικός Brandao, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη από τη Shakhtar, και ο Wiltord δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο UEFA. Τραυματίες είναι ο μέσος Ziani και ο αμυντικός Bonnart.

Πιθανές συνθέσεις:
Shakhtar: Pyatov, Srna, Chygrynskyy, Ishchenko, Sevchuk, Lewandowski, Fernandinho, Ilsinho, Jadson, L.Adriano (Castillo), Gladkyy.
Marseille: Mandanda, Mears, Civelli, Hilton, Taiwo, M'Bami, Cana, Be.Cheyrou, Valbuena, Niang, Ben Arfa.

Διαιτητής: Felix Brych

Δεν υπάρχουν σχόλια: