22 Απριλίου 2009

Στοίχημα Premier League: Κέρδος η United, προκρίσεις η Chelsea

H Liverpool δεν κατάφερε να κερδίσει την Arsenal κι έτσι η United έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα τριών βαθμών, ενώ οι δύο φιναλίστ του FA Cup, αναμετρώνται για το πρωτάθλημα.

Manchester United-Portsmouth

H United αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Everton κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τους πέντε τίτλους σε μία σεζόν. Η ισοπαλία της Liverpool με την Arsenal δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα του Sir Alex Ferguson, με νίκη να ξανανέβει στην κορυφή παίρνοντας απόσταση τριών βαθμών, ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Επιστρέφουν οι βασικοί, που ξεκουράστηκαν στον ημιτελικό, ενώ αμφίβολοι είναι οι Wayne Rooney και Michael Carrick.

Η Portsmouth επικράτησε με 1-0 της Bolton και αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και σήμερα δίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της. Τραυματίστηκε και θ' απουσιάσει ο Nico Kranjcar, ενώ αμφίβολος είναι ο Younes Kaboul.


Chelsea-Everton

Η Chelsea πήρε δύο προκρίσεις μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την απίστευτη ισοπαλία (4-4) με τη Liverpool για το Champions League και τη νίκη με 1-2 επί της Arsenal στον ημιτελικό του FA Cup. Ο Hiddink πιστεύει ότι η ομάδα του θα πιέσει μέχρι τέλους για τον τίτλο, ενώ δεν θα έχει και πάλι τους Deco και Jose Bosingwa.

Η Everton πήρε μεγάλη πρόκριση, άξια όλης της χρονιάς που κάνει, επικρατώντας στα πέναλτι της Manchester United και θα διεκδικήσει το FA Cup στον τελικό από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην έκτη θέση, δύο πίσω από την πέμπτη Aston Villa κι έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδό της στην Ευρώπη. Επιστρέφει σε σχέση με τον ημιτελικό του FA Cup ο Jo, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ίσως ξεκουραστούν κάποιοι ταλαιπωρημένοι, από την παράταση, ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: