22 Απριλίου 2009

Στοίχημα Coppa Italia: Juventus - Lazio, μάχη για μια θέση στο τελικό

Η Juventus υποδέχεται την Lazio, στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Coppa Italia. Η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει με σκορ 2-1 υπέρ της Lazio, αποτέλεσμα που άφησε ανοικτούς λογαριασμούς.

Η Juventus, καλείτε να αγωνιστεί σε αυτή την αναμέτρηση έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Η ομάδα του Ranieri, δεν θα έχει σίγουρα στην σύνθεσή της τους τραυματίες Momo Sissoko και Hasan Salihamidzic. Ο Amauri, έχει κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος, αλλά μάλλον θα κάτσει στο πάγκο. Αντίθετα οι Mauro Camoranesi και Claudio Marchisio εξέτισαν τις ποινές τους και διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα της Juventus. Στο χώρο της επίθεσης Iaquinta και Del Piero μοιάζουν να έχουν σίγουρη θέση.

Η Lazio, δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά την νίκη στο ντέρμπι επί της Roma. Η αγωνιστική ανάταση της Lazio επιβεβαιώθηκε και με την εκτός έδρας νίκη επί της Genoa. Το μεγάλο όμως, πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Pandev, ο οποίος έχει τεθεί οριστικά εκτός μάχης. Αντίθετα ο Cristian Brocchi και ο Francelino Matuzalem, επιστρέφουν στην ομάδα μετά την τιμωρία τους.

Αυτή η αναμέτρηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να πάρουν την πρόκριση και λογικά θα ακολουθήσουν μια πιο επιθετική προσέγγιση. Αντίθετα η ομάδα της Lazio, παίζει για δυο αποτελέσματα και θα είναι πιο επιφυλακτική. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των δυο, είναι πάντα αμφίρροπες και συνήθως σημειώνονται πολλά γκολ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Juventus: Buffon, Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro, Camoranesi, Poulsen, Tiago, Giovinco, Iaquinta, Del Piero
Lazio: Muslera, De Silvestri, Siviglia, Rozenhal, Kolarov, Lichtsteiner, Ledesma, Matuzalem, Brocchi, Zarate, Rocchi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: