22 Απριλίου 2009

Στοίχημα Κύπελλο Γερμανίας: Hamburg - Werder για τον τελικό

Ημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και αν λήξει ισόπαλο στο 90λεπτο ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Στον τελικό περιμένει ήδη η Leverkusen

Το παιχνίδι αποτελεί συνάμα το πρώτο τοπικό ντέρμπι στο γερμανικό βορρά από τα τέσσερα που θα διεξαχθούν συνολικά τις επόμενες δύο εβδομάδες στα πλαίσια του πρωταθλήματος και των ημιτελικών του Κυπέλλου UEFA.
Το Hamburg κέρδισε με 2-1 την Κυριακή το Hannover και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες που έχει να πάρει το πρωτάθλημα της Bundesliga. Πάντως, έλειπε η «φρεσκάδα» από το παιχνίδι του, λόγω ίσως και της επιβάρυνσης από τον αγώνα κόντρα στη Manchester City μερικές μέρες νωρίτερα για το Κύπελλο UEFA. Ο Martin Jol διαθέτει πλήρη αποστολή μετά από καιρό.
H Werder χτύπησε στα ίσια το ματς στο Βερολίνο με τη Hertha παρότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ηταν καλύτερη αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1, αν και προηγούνταν με 0-1 μέχρι το 70ο λεπτό. Τρεις ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν την Κυριακή, οι μέσοι Diego, Ozil και ο αριστερός μπακ Boenisch αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν. Αντιθέτως, τραυματίστηκε ο μεσοεπιθετικός Aaron Hunt και θα απουσιάσει.

Πιθανές ενδεκάδες:

Hamburg: F. Rost - Demel, Gravgaard, Mathijsen, Jansen - Jarolim, Aogo - Pitroipa, Trochowski - Guerrero, Olic

Werder Bremen : Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Pasanen - Frings - Τζιόλης, Ozil - Diego - Pizarro, Hugo Almeida

Δεν υπάρχουν σχόλια: