26 Απριλίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Ιταλία: Η Juventus προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις της

Η Inter ταξιδεύει στην Napoli, θέλοντας να κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι αναμετρήσεις Reggina - Juventus και Bologna - Genoa.

Lazio - Atalanta

Η φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Lazio, υποδέχεται την Atalanta. Οι γηπεδούχοι, μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα μια νίκη που θα τους ανεβάσει στην βαθμολογία της Serie A. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Atalanta, δείχνει να βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, αφού παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερεις αγωνιστικές. Και οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, και θα παραταχθούν πλήρεις.

Sampdoria - Cagliari

Η Sampdoria, δεν διεκδικεί κάτι σημαντικό στο πρωτάθλημα και έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον της στο τελικό του κυπέλλου. Ανεξάρτητα από αυτό, σε δηλώσεις οι παίκτες της Sampdoria δήλωσαν ότι δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Andrea Raggi, Claudio Bellucci και Da Costa. Η Cagliari από την μεριά της μοιάζει να θέλει περισσότερο την νίκη, αφού δίνει μάχη για μια θέση που οδηγεί στο κύπελλο UEFA. Πέραν της απουσίας του Diego Lopez, λόγω τιμωρίας, οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα.

Torino - Siena

Η γηπεδούχος Torino, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και καίγεται για τους βαθμούς σε αυτήν την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς βασικών παικτών. Πιο συγκεκριμένα οριστικά εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Nicola Ventola, Paolo Zanetti, Andrea Gasbarroni, Marco Di Loreto και Eugenio Corini. Η Siena, βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη θέση και θα προσπαθήσει να κατακτήσει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Και οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς των Massimo Maccarone, Luca Rossettini και Gianluca Curci. Ο πρώην παίκτης της Torino, Nicola Amoruso, δεν θα αγωνιστεί και αυτός λόγο τιμωρίας.

AC Milan - Palermo

Η Milan πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, παρά τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις της. Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται, με τους Gennaro Gattuso, Marco Borriello, Alessandro Nesta, Kakha Kaladze, Daniele Bonera, Christian Abbiati, Giuseppe Favalli και Luca Antonini να είναι για άλλη μια αγωνιστική εκτός πλάνων. Αντίθεα με αυτούς ο Jankulovski επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την τιμωρία του. η Palermo δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και συνεχίζει την μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Το έργο των φιλοξενούμενων θα είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία μετά τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Mark Bresciano, Antonio Nocerino και Alberto Cossentino.

Lecce - Catania

Η Lecce παίζει ίσως ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, καθώς υποδέχεται την Catania. Οι γηπεδούχοι μετράνε πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην νίκη απέναντι στην προβληματική, στα εκτός έδρας ματς, Catania. Οι Daniele Cacia, Antunes, Angelo και Fabio Caserta είναι τραυματίες και δεν μπορέσουν να αγωνιστούν. Άλλη μια απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Luca Ariatti. Η αδιάφορη βαθμολογικά, Catania θα προσπαθήσει να ανατρέψει την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Ο Lorenzo Stovini επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, μετά την τιμωρία του. Ο Giuseppe Mascara είναι τιμωρημένος και δεν έχει το δικαίωμα της συμμετοχής, ενώ και οι τραυματίες Ciro Capuano και Pablo Ledesma δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους σε αυτό το ματς.

Reggina - Juventus

Η ουραγός Reggina, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Atalanta, θέλει να συνεχίσει με το ίδιον τρόπο και να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη για την παραμονή. Η σωτηρία μοιάζει σαν ένα μικρό θαύμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν θα παραδοθούν εύκολα. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Bernardo Corradi, Daniel Adejo, Carlos Carmona και τον τερματοφύλακα Andrea Campagnolo. Τα πράγματα χειροτερεύουν για την Reggina καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Maurizio Lanzaro, Andrea Costa και Edgar Barreto. Η Juventus, μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο, καλείτε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Sissoko, Hasan Salihamidzic, Cristiano Zanetti, Albin Ekdal και τον τιμωρημένο Tiago.

Bologna - Genoa

Η Bologna βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, και οι πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι οι γηπεδούχοι περνάνε βαθιά αγωνιστική κρίση. Τα προβλήματα για την πολλαπλασιάζονται, καθώς σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Francesco Antonioli, Gabriele Paonessa, Cesar Aparecido, Luigi Lavecchia, Marcello Castellini, Davide Bombardini και Miguel Britos. Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Sergio Volpi. Η Genoa βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, και μετά την εντός ήττα από την Lazio, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους τραυματίες Alessio Scarpi, Omar Milanetto και Matteo Paro.

Napoli - Inter

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν στο μεγάλο αρνητικό σερί, χωρίς νίκη. Να θυμίσουμε ότι η Napoli έχει μόλις μια νίκη το 2009! Το απουσιολόγιο της Napoli, περιέχει τους τραυματίες Walter Gargano, Christian Maggio, Leandro Rinaudo καθώς και τους τερματοφύλακες Gennaro Iezzo και Nicolas Navarro. Η Inter που θέλει να τελειώσει και τυπικά την υπόθεση τίτλος, θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Douglas Maicon, Amantino Mancini, Luis Jimenez και Nelson Rivas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: