23 Απριλίου 2009

Στοίχημα Coppa Italia: Inter - Sampdoria

Στο Meazza, θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Inter και Sampdoria.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, 3-1 υπέρ της Sampdoria, δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους Nerazzurri να θέλουν να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή.

Η Inter θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους βοηθήσει να φτάσουν στην ανατροπή. Παράλληλα η ομάδα του Jose Mourinho, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην άμυνα καθώς ένα γκολ της Sampdoria, μπορεί να κλειδώσει την υπόθεση της πρόκρισης. Στα αγωνιστικά οι τραυματίες Maicon, Mancini, Luis Jimenez και Nelson Rivas έχουν τεθεί εκτός μάχης. Αντίθετα οι νεαρός Davide Santon, λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Η Sampdoria από την μεριά της θέλει πολύ την πρόκριση στον τελικό, αφού πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι σημαντικό στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση, και λογικά θα πρέπει να παραταχθούν λίγο πιο κλειστά. Η ομάδα του Walter Mazzari, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα πριν από αυτή την σημαντική αναμέτρηση, καθώς ο Daniele Gastaldello είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επιπλέον οριστικά εκτός, έχουν τεθεί οι τραυματίες Andrea Raggi, Manuel da Costa και Claudio Bellucci.

Το σκορ του πρώτου αγώνα αναγκάζει την Inter να παίξει επιθετικά, αφοί χρειάζεται μόνο την νίκη για να πάρει την πρόκριση. Η αποστολή της είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν και από τον τρόπο που θα παραταχτεί και η Sampdoria. Οι δυο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί άλλες δυο φορές φέτος για το πρωτάθλημα με την Inter να αποσπά την ισοπαλία στην έδρα της Sampdoria (1-1), και να επικρατεί στην έδρα της (1-0).

Πιθανές ενδεκάδες

Inter: Julio Cesar, Santon, Cordoba, Samuel, Maxwell, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic, Ibrahimovic, Cruz

Sampdoria: Castellazzi, Campagnaro, Accardi, Lucchini, Padalino, Sammarco, Delvecchio, Palombo, Stankevicius, Cassano, Pazzini

Δεν υπάρχουν σχόλια: