3 Απριλίου 2009

Στοίχημα Bundesliga: Αλλαγές στη Schalke

Μια αναστάτωση επικρατεί στο σύλλογο του Gelsenkirchen ενόψει του αγώνα με την Arminia του Bielefeld στο βεστφαλικό ντέρμπι που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

H Bielefeld παλεύει για την επιβίωσή της με νύχια και με δόντια. Στην εντός έδρας ήττα με 0-3 από τη Wolfsburg δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει αυτό το τελικό σκορ. Δύο επιστρέφουν και δύο απουσιάζουν για τους γηπεδούχους. Ο Katongo (E, 24 συμμ., 2 γκολ, 1 ασίστ) εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Lamey (A, 17 συμμ.) αποθεραπεύτηκε. Τραυματίες είναι ο Kamper (Α, 18 συμμ., 1 γκολ, 2 ασίστ) και ο Kucera (Α, 23 συμμ., 3 ασίστ).

H Schalke απέλυσε τον προπονητή της, Fred Rutten, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από το Hamburg και πλέον πορεύεται με υπηρεσιακό τρίο μέχρι το φινάλε της περιόδου. Το παράδοξο είναι πως οι Buskens, Mulder, Reck (όλοι πρώην παίκτες της) είχαν στηρίξει μέχρι τελικής πτώσεως τον Rutten και η διοίκηση δεν ήθελε αρχικά να τους εμπιστευτεί. Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε ο γνωστός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης και με ανάποδη κωλοτούμπα για μετάλλιο το ανωτέρο τρίο πήρε το χρίσμα για την τεχνική ηγεσία. Επιστρέφει ο Bordon (Α, 20 συμμ., 2 γκολ, 1 ασίστ), απουσιάζει με βεβαιότητα ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Howedes (Α, 17 συμμ., 2 γκολ) και εκτός απροόπτου ο Krstajic (Α, 16 συμμ.). Rakitic και Kobiashvilli είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες το βράδυ της Τετάρτης.

Πιθανές συνθέσεις:
Arminia Bielefeld: Eilhoff - Bollmann, Mijatovic, N. Herzig, Schuler - Kauf, T. Marx - Tesche, C. Katongo, Munteanu - Wichniarek
Schalke: Neuer - Rafinha, Bordon, Westermann, Pander - Jones - Asamoah, Rakitic, Sanchez - Kuranyi, Farfan


Δεν υπάρχουν σχόλια: