3 Απριλίου 2009

Νέο συμβόλαιο στον Κουτσιανικούλη

Tην ώρα που το όνομα του βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων, η διοίκηση του Εργοτέλη προχώρησε σε αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του Βασίλη Κουτσιανικούλη.
"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη για την αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου, που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές και ισχύει μέχρι τις 30-06-2012", ανέφερε η ανακοίνωση.
Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας μας Απόστολος Παπουτσάκης δήλωσε:" Στον Εργοτέλη έχουμε αποδείξει ότι επιβραβεύουμε τις προσπάθειες. Ο Βασίλης έχει προσφέρει πολλά στην φετινή πορεία της ομάδας και θεωρήσαμε ότι του άξιζε ένα καλύτερο συμβόλαιο".
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε:"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια μου ανταμείβεται με αυτό τον τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο για αυτή τους την κίνηση και υπόσχομαι ότι όσο φοράω την φανέλα του Εργοτέλη θα δίνω τα πάντα για το καλό αυτής της ομάδας".
Στο μεταξύ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ του Εργοτέλη και του Πανσερραϊκού, τονίζοντας:"Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα που μας βρίσκει αντιμέτωπους με μία καλή ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός η οποία θα αγωνιστεί χωρίς να έχει μεγάλη πίεση για την παραμονή στην κατηγορία.
Πιστεύω εμείς να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: