26 Απριλίου 2009

«Κλειδώνουν» τα πλέι - οφ

Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», είναι η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκ. Την Κυριακή στις 19:00, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η Λάρισα δοκιμάζεται στην Λιβαδειά με σκοπό τη νίκη για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, τους καθιστά φαβορί.

Σε «στραβοπάτημα» της Λάρισας, ελπίζει ο Αρης που υποδέχεται τον - επίσης χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον - Πανθρακικό και θέλει τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διεκδικούν την δεύτερη θέση. Ο «Δικέφαλος» θα φιλοξενήσει τον Πανσερραϊκό που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και είναι το φαβορί, ενώ οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΟΦΗ, που μετά από 33 χρόνια αποχαιρέτησε τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη, σε αναμετρήσεις με μοναδικό κίνητρο το γόητρο της νίκης, η ΑΕΚ θα παίξει στο «Παγκρήτιο» με τον Εργοτέλη, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, και ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί από την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (19:00)

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

Εργοτέλης-ΑΕΚ

Λεβαδειακός-Λάρισα

Αρης-Πανθρακικός

Ξάνθη-Ηρακλής

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: