26 Απριλίου 2009

Πανικός μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του τελικού

Παροξυσμός επικρατεί για την απόκτηση ενός εισιτηρίου που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στο Ολυμπιακό στάδιο το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαΐου επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι στην πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους (με αυστηρή προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας) διατέθηκαν περίπου 10.000 εισιτήρια, ενώ άλλα τόσα περίπου πουλήθηκαν το Σάββατο (25/4), συμπεριλαμβανομένων και αυτών που κατέληξαν στους συνδέσμους των οργανωμένων, τα οποία πάντως πωλούνταν με το γνωστό «καπέλο», χωρίς αυτό να αποθαρρύνει τους φίλους της «Ένωσης».

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει η αγοραστική κίνηση, τα περίπου 3.500 κομμάτια που απομένουν αναμένεται να εξαντληθούν τις επόμενες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο Σάββατο το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, καθώς ανάλογη είναι και η ζήτηση από τους φίλους του Ολυμπιακού, με το ΟΑΚΑ να υποδέχεται για πρώτη φορά τόσο μεγάλο αριθμό οπαδών δύο ομάδων, μετά τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, 10 χρόνια πριν.

Στο μεταξύ, εντυπωσιακό θα είναι το «παρών» των φίλων της ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν πάνω από 2.000 φίλοι της ομάδας, για να την ενισχύσουν στην τελευταία της προσπάθειας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Έδειξαν μάλιστα τις προθέσεις τους στη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: