6 Απριλίου 2009

Στοίχημα Β' Εθνική: Ματς μπολ για τον Ηλυσιακό

Με το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Εθνικό Πειραιώς στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική.

Μοναδική ευκαιρία να περάσει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές, έχει ο Ηλυσιακός, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Η Καλλιθέα βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πιο ψηλά, επομένως ενδεχόμενο «τρίποντο» θα φέρει τον Ηλυσιακό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θα αφήσει εκεί την ομάδα του Ελ Πάσο. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ο Βασίλης Παπαχρήστου εν όψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό. Μοναδική απώλεια για τον τεχνικό των "κιτρινόμαυρων" θα είναι ο Όμο που δεν είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονή ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, απέχουν επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται ο σημερινός αντίπαλος. Ο Δήμος δεν υπολογίζεται από τον Εουρίκο Γκόμεζ για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ζαραδούκας. Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ζαπρόπουλου δεν προκαλεί ανησυχία, αφού ο παίκτης δεν έκανε προπόνηση για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στη Β΄Εθνική:

Καλλιθέα - Καβάλα 1-1 (27' Μαρκόφσκι - 3' Σουλτανίδης)
Εθνικός Αστέρας - Πιερικός 3-0 (22', 75' Γκουέι, 63' Διαμάντης)
Καλαμάτα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (5' Mαρσελίνιο, 56' πέν. Πουρτουλίδης - 91' πέν. Σολάκης)
Καστοριά - Αγροτικός Αστέρας 1-2 (70' Στεφανίδης - 8' Bαγγελόπουλος, 15' Κούτσης)
Κέρκυρα - Ιωνικός 2-0 (68' Μουστόγιαννης, 78' Αθανασιάδης)
ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια 1-1 (70' Κατσικάς - 83' Τοπούζης)
Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος 0-1 (51' Μπρίτο)
Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2 (76' Ουμουρί, 90' Κόντης - 17' Μελαμπιανάκης, 55' Μπουντούρης)
Ηλυσιακός - Εθνικός Πειραιώς 06/04 18:00


Δεν υπάρχουν σχόλια: