6 Απριλίου 2009

Γκαλέτι: "Είμαι σημαντικός για την ομάδα"

Για άλλον ένα αγώνα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν ο πρωταγωνιστής των "ερυθρολεύκων" αφού χάρις στο γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο από την Λιβαδειά και ο Αργεντίνος σούπερ σταρ παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι είναι σημαντικός για την ομάδα.
Ο άσος των Πειραιωτών που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα δεν έκρυψε την χαρά του: "Πρώτη φορά βάζω γκολ με την πρώτη επαφή, με το που μπαίνω στο παιχνίδι. Μακάρι να γινόταν κάθε φορά αυτό. Το γκολ το αφιέρωσα στον Λέτο γιατί του είχα υποσχεθεί".

Όσο για το γεγονός πως μετά την φυγή τόσο του Τζόρτζεβιτς όσο και του Κοβάτσεβιτς ο Γκαλέτι θα είναι ο νέος "ηγέτης" των "ερυθρολεύκων", δήλωσε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα νιώθω σημαντικός για την ομαδα. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη μετα τον Τζόρτζεβιτς και τον Κοβάτσεβιτς. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη μερικά παιχνίδια που μπορούμε να τους απολάυσουμε και τους δύο".

Για τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αργεντινός, υπογράμμισε: "Τα νεαρά παιδιά δουλεύου πολύ στις προπονήσεις και είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να αγωνίζονται όπως σήμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: