6 Απριλίου 2009

Στοίχημα Β' Γερμανίας: Ευκαιρία για τη Φράιμπουργκ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Αξιζε κάτι περισσότερο στην ήττα με 0-1 από τη Νυρεμβέργη. Σπατάλησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο, και δέχτηκε το γκολ σε ένα σημείο (82’) που πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλό της. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και ο τεχνικός της Ρόμπιν Ντουτ, άσκησε κριτική στους παίκτες του: «Χάσαμε δίκαια από τη Νυρεμβέργη. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη. Στην επανάληψη ήμαστε η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν βάλαμε το πολυπόθητο γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο βιρτουόζος μέσος Αμπντεσακί (24/3 και 3 ασίστ), ο οποίος εξέτισε την ποινή του, και ο επιθετικός Γιέγκερ (19/4 και 5 ασίστ), που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2):
Πουπλίν – Σλίτε, Σβάαμπ, Τοπράκ, Μπούτσερ – Αμπντεσακί, Φλουμ, Σούστερ, Ιντρίσου – Ροντιόνοφ, Μπέκμαν.

ΑΛΕΝ: Πραγματοποίησε για ακόμη μία φορά κακή εμφάνιση και ηττήθηκε φυσιολογικά από την καλύτερη Καϊζερσλάουτερν, αν και θα μπορούσε να «κλέψει» την ισοπαλία, καθώς έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 77ο λεπτό. Ο προπονητής της Μπέρντ Χέεμσοτ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά δυστυχώς ένα αμυντικό λάθος μάς στέρησε έναν πολύτιμο βαθμό».

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος μέσος Μίχαελ Βίεμαν (16/0), μαζί με τον τραυματία αμυντικό Ντι Γκρεγκόριο (23/0). Επιστρέφει ο επιθετικός Ρενέ Μίλερ (19/3 και 2 ασίστ), ο οποίος ανάρρωσε από γρίπη. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ακραίου χαφ Ρόις (21/3 και 2 ασίστ), λόγω κάποιων ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Λεντζ – Μπους, Βίμαν, Ντέρινγκ, Μάουλ – Γκρόσκροιτς, Μπέλστλερ, Χάιτχελτερ, Ρόις – Μπουκ – Τομπόργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: