7 Απριλίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Οριστικό «όχι» από Νιόπλια...

Τελικά ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων. Ο 44χρονος προπονητής το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των «κυανέρυθρων». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήθελε να αναλάβει ολόκληρη την ποδοσφαιρική διαχείριση της ομάδας και δεν δεχόταν να μπλέκονται στα πόδια του τρίτοι, θέλοντας να αποφασίζει εκείνος για όλα τα θέματα (αγωνιστικά, ανανεώσεις, μεταγραφές). Ο Νιόπλιας είχε συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ωστόσο προέκυψαν διαφωνίες που δεν ήταν δυνατό να ξεπεραστούν.

Xθες το βράδυ κυκλοφορούσαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες οι Νεοσμυρνιώτες απέρριψαν άτομο που ο προπονητής ήθελε ως συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο. Ο Νιόπλιας τηλεφώνησε ήδη στον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον ενημέρωσε ότι παραμένει κανονικά στο πόστο του. Ο 44χρονος τεχνικός παρουσιαζόταν ανακουφισμένος από το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του, για την οποία πολύ γρήγορα μπορεί να μετάνιωνε.

Ξανά στη... γύρα

Μετά τη διαφωνία με τον Νίκο Νιόπλια, οι διοικούντες τον Πανιώνιο αναζητούν τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μυαλό των «κυανέρυθρων» βρισκόταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, του οποίου τις προθέσεις είχαν βολιδοσκοπήσει σε ανύποπτη στιγμή. Το συμβόλαιο του προπονητή της Λάρισας λήγει το καλοκαίρι του 2010 και δύσκολα θα το σπάσει.

Την ίδια ώρα, οι Νεοσμυρνιώτες φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Ζακ Σαντινί. Πρόκειται για τον Γάλλο πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ», ο οποίος εργάστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2005-06 στην Οσέρ και τα τελευταία χρόνια εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή. Το επόμενο διάστημα θα φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: