29 Απριλίου 2009

Θέλει να μείνει ο Βαλβέρδε

Ο τελικός με την ΑΕΚ πλησιάζει, αλλά το θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Πρόκειται για ένα ζήτημα που δεν "παίζει" μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο ίδιος για πρώτη φορά έδειξε ότι θέλει να παραμείνει στον Πειραιά. Τις τελευταίες ημέρες μία φήμη στην πατρίδα του τον ήθελε να πηγαίνει στην Σεβίλλη.

Ο Βάσκος τεχνικός, πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα "As" έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στις απαιτήσεις της ομάδας του και παράλληλα έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας και την επόμενη σεζόν. Είναι η πρώτη φορά που δείχνει κάτι τέτοιο ο Βαλβέρδε. Όταν ρωτήθηκε, λοιπόν, για το θέμα που έχει προκύψει με την ομάδα της Ανδαλουσίας απάντησε ότι "στην Σεβίλλη υπάρχει προπονητής, ο Μανόλο Χιμένεθ. Εγώ έχω αρκετή δουλειά, διότι πρέπει να προετοιμάσω τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας, ενώ μιλάω ακόμα με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου μου", ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε στους συμπατριώτες του.

Η ισπανική εφημερίδα σημειώνει ότι ρόλο στην απόφαση του Βαλβέρδε θα παίξει και η σύζυγος του, η οποία επιθυμεί την επιστροφή του. Ο ίδιος, όμως και από τις δηλώσεις του έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει να φορά την κόκκινη φόρμα. Είναι αφοσιωμένος στον στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και έδειξε ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Θέλει να μείνει ο Ισπανός και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα μετά τον τελικό. Στο μεταξύ το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, όπου θα μιλήσει για τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: