29 Απριλίου 2009

Νέος Ντιόγκο έρχεται στον Ολυμπιακό!

Ο Σίρο απασχολεί και μάλιστα έντονα! Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στη λίστα του τον νεαρό επιθετικό της Σπορτ Ρεσίφε και περιμένει να μάθει τις απαιτήσεις της ομάδας του για να κινηθεί επίσημα. «Έλα μαζί μου στον Ολυμπιακό», προτρέπει τον Μποτινέλι ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Αρέσει ο Σίρο

Μέχρι πριν λίγους μήνες ό,τι γνωρίζαμε για τον Σίρο της Σπορτ Ρεσίφε προέρχονταν από δημοσιεύματα της Βραζιλιάς. Ο νεαρός επιθετικός ενδιέφερε τότε και τους δύο «αιωνίους», Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά η πορεία δείχνει πως μόνο οι πρωταθλητές έχουν πάρει ζεστά το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο «Πρωταθλητής», οι Πειριαιώτες ενδιαφέρονται και μάλιστα έντονα για τον 20χρονο άσο. Απόδειξη αυτού, η λεπτομερέστατη πληροφόρηση που ζήτησαν να έχουν από την ομάδα της Βραζιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν- βάσει των απαιτήσεων της- αν κινηθούν ενεργά για την απόκτησή του.

Τα σχετικά έγγραφα θα τα μεταφέρουν στο λιμάνι οι εκπρόσωποι του παίκτη, τις επόμενες μέρες. Ο πιτσιρικάς που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στη Λατινική Αμερική είχε μπει στο στόχαστρο της Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί κατέθεσαν πρόταση 3εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση της Σπορτ Ρεσίφε ήταν αρνητική. Τιμή εκκίνησης έχουν θέσει τα 4εκατ. ευρώ, ποσό που μπορούν να διαθέσουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Έλα μαζί μου στον Ολυμπιακό»

Κάλεσμα στον συμπαίκτη του στη Σαν Λορέντζο, Τζόναθαν Μποτινέλι, να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό απήυθυνε ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στον Πειραιά μετά το δανεισμό του, προέτρεψε τον συμπατριώτη του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Ο διεθνής σέντερ μπακ, ωστόσο, φαίνεται πως προτιμά να γυρίσει στη Σαμπντόρια στην οποία ανήκει, ωστόσο οι Ιταλοί δεν είναι βέβαιο αν τον θέλουν πίσω. Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: