29 Απριλίου 2009

ΑΕΚ: 300.000 ευρώ πριμ!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Στέλιου Μανωλά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Νοτιά, και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκο Θανόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον βασικό (και εσχάτως αποκλειστικό) χρηματοδότη του συλλόγου για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Ο 60χρονος προπονητής διέκρινε τη διάθεση να ενισχυθεί η ομάδα με λίγες, αλλά ουσιαστικές και προσιτές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έλαβε εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη περίοδο. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται το πρωί της Τετάρτης να εκδοθεί ανακοίνωση από τη διοίκηση της «Ένωσης», με την οποία θα ενημερώνεται ο κόσμος για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Νοσηρά μυαλά

Εχθρό της ομάδας χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος, αυτόν που διέρρευσε την επιστολή του προς τους μετόχους και δημοσιεύτηκε σήμερα σε αθλητική εφημερίδα. «Η επιστολή αυτή φυσικά και ισχύει. Δεν μπορούσα όμως ποτέ να φανταστώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο νοσηρό και ανήθικο μυαλό, που θα διοχέτευε στον Τύπο μια εσωτερική επιστολή της εταιρείας. Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για έναν εχθρό της ομάδας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος βρέθηκε σήμερα στους Θρακομακεδόνες και μίλησε στους παίκτες ενόψει του τελικού κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ο στόχος που έχουμε θέσει εδώ και καιρό και θα πρέπει να το πάρουμε. Χρωστάμε χαρά στον κόσμο μας και θα είναι μία καλή ευκαιρία να του την δώσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θανόπουλος ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι το πριμ που θα μοιραστούν, θα είναι 300.000 ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές που είχε ο κάθε παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: