29 Απριλίου 2009

Πανιώνιος: Προσπάθεια να "δέσει" τον Εστογιανόφ

Μπορεί ο Φαμπιάν Εστογιανόφ να επέκτεινε την συνεργασία του με τον Πανιώνιο για ένα ακόμη χρόνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο οι "κυανέρυθροι" επιθυμούν να "δέσουν" για πολλά χρόνια τον Ουρουγουανό άσο στην "πλατεία".
Έτσι ξεκίνησαν επαφές με τον 27χρονο άσο προκειμένου οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων.

Όλα αυτά τη στιγμή που και το θέμα της παραμονής του Αλβάρο Ρεκόμπα παραμένει ανοιχτό και αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στο μεταξύ ο νέος προπονητής των "κυανέρυθρων", Εμίλιο Φερέρα έπιασε δουλειά καθώς βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και παρακολούθησε την προπόνηση ενώ θα πάρει γεύση για το έμψυχο δυναμικό και στα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί με τον Λεβαδειακό στις 3 Μαϊου και τον Αστέρα Τρίπολης στις 9 του μήνα.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Κώστα Μενδρινού ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό καθώς δεν τα βρήκε με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: