17 Απριλίου 2009

Κ. Ρονάλντο: «Να κατακτήσουμε τα πάντα…»!

Από τη στιγμή που απέφυγε την έκπληξη από την Πόρτο και διατηρείται εντός στόχων, όλα είναι πιθανά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και φάνηκε αισιόδοξος για το… καλύτερο «ταμείο» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. «Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε τα πάντα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε τα πάντα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν παίξαμε φανταστικά στα τελευταία πέντε ή έξι παιχνίδια αλλά περιμένουμε ότι τα επόμενα θα είναι καλύτερα, γιατί αυτό έγινε και χθες το βράδυ (τη Μεγάλη Τετάρτη)», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου και συνέχισε αναφερόμενος στο τέρμα που σημείωσε ενάντια στους συμπατριώτες του: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ και ανυπομονώ να το δω ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι το καλύτερο γκολ, που έχω πετύχει».

Αξίζει να σημειώσουμε πως, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμη τρία τρόπαια. Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο και Πρωτάθλημα Αγγλίας είναι οι επόμενοι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: