17 Απριλίου 2009

«Προτεραιότητα το εξωτερικό» λέει ο Κουτσιανικούλης

Aποτελεί το πιο «καυτό» όνομα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Σε αυτό δεν έπαιξε κανένα ρόλο η τύχη, αλλά οι εμφανίσεις του, με τις οποίες ανάγκασε τους «μεγάλους» να ρωτάνε και να «ψάχνονται» γι' αυτόν.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο νεαρό μέσο του Εργοτέλη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος μέσω του sport.gr τόνισε ότι οι φιλοδοξίες του δεν «χωράνε» εντός των ελληνικών συνόρων, χωρίς ωστόσο να αποκλείει ο ίδιος το ενδεχόμενο να επιλέξει κάποια ελληνική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο «Έλληνας Μέσι», όπως κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει (ο χρόνος θα δείξει αν βιάστηκαν), αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ, στην Εθνική του Ρεχάγκελ, ενώ συμμερίστηκε την αισιοδοξία του προέδρου της ομάδας, κ. Παπουτσάκη, όσον αφορά στη συμμετοχή στα πλέι οφ της επόμενης περιόδου.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον των «μεγάλων» ομάδων της Ελλάδας, ο βραχύσωμος μέσος δείχνει να έχει στραμένο το ενδιαφέρον του... κάπου αλλού:

«Σίγουρα προτεραιότητα μου είναι να παίξω σε μία ομάδα στο εξωτερικό και αν έρθει μια καλή πρόταση, θα το δω πολύ σοβαρά. Από τις ελληνικές ομάδες δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποια προτίμηση.

»Σίγουρα, θα εξετάσω κάθε σοβαρή πρόταση που μπορεί να γίνει. Εάν αυτό δεν συμβεί, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κανονικά στον Εργοτέλη».

Οσον αφορά στην εφετινή πορεία του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ, την χαρακτήρισε καλή, αλλά όχι ικανοποιητική: «Φέτος ήταν μία καλή χρονιά για την ομάδα, γιατί καταφέραμε και πετύχαμε μία άνετη παραμονή.

»Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς στοχεύαμε σε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους αυτούς. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο στόχος ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία, όπως και έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: