17 Απριλίου 2009

ΟΦΗ: «Επιθέσεις» σε Βατσινά και μηνύσεις

Μεγάλες υλικές ζημιές προξένησαν αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης άγνωστοι σε δύο καταστήματα του Φανούρη Βατσινά στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ «συνέδεσε» τις επιθέσεις με το κλίμα που υπάρχει σε βάρος του από τους οπαδούς της ομάδας έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική. Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης κατέθεσε μηνύσεις, όχι κατ’αγνώστων, αλλά σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας στα καταστήματά του, και τα οποία αναγνώρισε ο ίδιος.

Παράλληλα, κατέθεσε μήνυση για ηθική αυτουργία στα επεισόδια στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλη Ξημέρη, θεωρώντας ότι ο τελευταίος με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του ώθησε τους οπαδούς σε αυτές τις ακραίες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας και «όπλισε» τα χέρια τους.

«Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής μου. Θα παραμείνω στον ΟΦΗ και την επόμενη περίοδο. Θα μιλήσω αναλυτικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τότε θα πω πολλά περισσότερα. Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη. Είναι μια αρρώστια κολλητική που πρέπει να γιατρευτεί με ισχυρά φάρμακα. Ο κύριος Ξημέρης είπε χθες ότι θα βάλει το μαχαίρι βαθιά μέσα στο κόκκαλο. Μήπως εννοεί το δικό του κόκκαλο;», τόνισε, ενώ για τον υποβιβασμό και την επόμενη μέρα ανέφερε: «Υπάρχει ένα άνοιγμα το οποίο δεν είναι μεγάλο και σύντομα θα κλείσει. Ο Δημούτσος δεν έχει κάνει καμία προσφυγή, αλλά έχει στείλει εξώδικο, όπως και ο Τζόρβας. Όμως, με τον Δημούτσο να πούμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα, ενώ με τον Τζόρβα έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με τον μάνατζέρ του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: