25 Απριλίου 2009

Ο Βατσινάς έδιωξε τον Δημούτσο από την προπόνηση του ΟΦΗ

Το θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα στον ΟΦΗ και η παρουσία του Φανούρη Βατσινά στην προπόνηση της Παρασκευής για πρώτη φορά ύστερα απο αρκετό καιρό άναψε τα αίματα, μετά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό (οφειλές προς παίκτες, προσφυγές...) στην κρητική ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού... ευχήθηκε στους παίκτες για το Πάσχα (σ.σ. απίστευτα πράγματα...) ζήτησε το λόγο απο τους παίκτες που έχουν κάνει ή σκέφτονται να προχωρήσουν σε προσφυγές κατά της διοίκησης για τα χρήματα τους οφείλονται.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Κανείς δεν έχει χάσει χρήματα απο τον ΟΦΗ...», τους είπε αρχικά για να απευθυνθεί εν συνεχεία στον Ελίνι Δημούτσο, με τον οποίο και είχε... θερμό επεισόδιο, σε σημείο που να τον διώξει απο την προπόνηση!

«Εσύ αφού έχεις κάνει προσφυγή να σηκωθείς και να φύγεις απο την ομάδα. Δεν έχεις θέση στον ΟΦΗ. Φύγε τώρα...», του είπε ο Βατσινάς με έντονο ύφος, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μαζεύει τα πράγματά του και να αποχωρεί απο το Βαρδινογιάννειο!

Με περίεργο ύφος κοίταξε τον Ταραλίδη, ο οποίος έχει κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή, με τον παίκτη να έχει πει στον μάνατζερ του να του βρει ομάδα στο εξωτερικό και δη στην Γερμανία, όπου και παλαιότερα υπήρξε ενδιαφέρον απο την Κότμπους.

Οσον αφορά τον Γκέρμπερ, όπως έλεγαν απο την διοίκηση δεν έχει δικαίωμα ο παίκτης να κάνει προσφυγή, βάσει κάποιου ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του, με συνέπεια ο Γερμανός να έχει απευθυνθεί στην ομοσπονδία της χώρας του, ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα για να διεκδικήσει τα -πολλά...- χρήματα που του οφείλονται απο τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: