25 Απριλίου 2009

Πολλά τα ερωτηματικά για τον Βαλβέρδε

Tο τοπίο στην υπόθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να παραμένει θολωμένο, ακόμα και μετά τις διευκρινιστικές δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνεθ, στο Mega.

«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο» είπε ο Ισπανός, ενώ διέψευσε και δημοσίευμα της «Μarca» για πρόταση από τη Σεβίλη. Ωστόσο, η δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού φάνηκε από τη μετάθεση του ραντεβού για μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ το ενδιαφέρον της Ατλέτικο δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.

Ο κ. Ιμπάνεθ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega: «Είναι φυσιολογικό για έναν προπονητή όπως ο Βαλβέρδε να δημιουργούνται σενάρια και να υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Όμως, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από άλλο σύλλογο.

»Τώρα όλα πηγαίνουν καλά. Όπως έχω ξαναπεί δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ των διαπραγματεύσεών μας. Υπάρχουν σημαντικές αμφιβολίες από την πλευρά του Βαλβέρδε που έχουν να κάνουν κυρίως με την οικογένειά του. Ο ίδιος, όμως, προσπαθεί να τις λύσει και τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός».

Ισπανικά σενάρια και για Σεβίλη

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλη μπαίνει γερά στο κόλπο της απόκτησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ισπανική «Marca», με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αποκτά όλο και περισσότερους μνηστήρες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές.

Ο Βαλβέρδε, φαντάζει μεταξύ των επικρατέστερων αντικαταστατών του Μανόλο Χιμένες στην ομάδα της Σεβίλης, αλλά και του Αμπελ Ρεσίνο, με τον οποία η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος στο πρωτάθλημα, έχοντας απομακρυνθεί αρκετά από την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: