23 Απριλίου 2009

Γήπεδο ΠΑΟ: Μετά του Θωμά... ξεκινούν οι μπουλντόζες

Την επόμενη εβδομάδα βάζουν μπρος... τις μηχανές οι μπουλντόζες στον Βοτανικό. Ατομικό οι υπέρβαροι στην Παιανία. Στην Αργεντινή ο Αντωνίου.
Μετά την έκδοση της απαραίτητης άδειας για την έναρξη των εργασιών με τις εσκαφές ήδη διαμορφώνονται τα εργοταξιακά γραφεία της ΓΗΠΕΛ στην περιοχή του Ελαιώνα τα οποία θα αποτελούν το κέντρο επιχειρήσεων μέχρι την λήξη του "ιστορικού" αυτού έργου με το νέο "σπίτι" του Παναθηναϊκού.

Οπως διαρρέει από τον Δήμο Αθηναίων η παράδοση του εργοταξίου στο "τριφύλλι" από το Δήμο θα πραγματοποιηθεί με την επίσημη υπογραφή του πρωτοκόλλου εγκατάστασης για την έναρξη των εργασιών εκσκαφών στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Και αυτό γιατί απουσιάζει στο εξωτερικό ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επιστρέφει στην χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι "πράσινοι" θα είναι έτοιμοι με την υπογραφή του πρωτοκόλλου να ξεκινήσουν τις εργασίες παρουσία και του Δημάρχου, που βοήθησε στα μέγιστα γι' αυτό.

Mε ικανοποίηση αλλά χωρίς εφησυχασμό παρακολουθεί το επιτελείο του γηπέδου την κινητικότητα στο μέτωπο των υπολοίπων απαραίτητων εγκρίσεων, που είναι αναγκαίες για την άδεια ανωδομής, στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Άλλωστε οι "πράσινοι" έχουν αναπτύξει άριστες σχέσεις και συνεργασία με το επιτελείο του Υπουργού κ. Σουφλιά και τους Γ.Γ. κ. Δήμο Κατσιγιάννη και κ. Ε. Μπαλτά με τους οποίους υπάρχει πολύ συχνή επαφή για συνεχή ενημέρωση σε ότι αφορά στα θέματα αδειοδότησης του γηπέδου.

Μάλιστα, ο κ. Δ. Κατσιγιάννης επιμελείται προσωπικά για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, μεταξύ των οποίων είναι η διαπλάτυνση των οδών Αγ. Άννης και Αγ. Πολυκάρπου αντίστοιχα, που περιβάλλουν το χώρο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: