4 Απριλίου 2009

Αμφίβολος ο Μπελούτσι. «Καθαρή» η εξέταση του Ντιόγκο

Ικανοποίηση και ανακούφιση επικρατεί στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μετά τα αποτελέσματα του υπέρηχου στον οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή ο Ντιόγκο, όπως άλλωστε και για την κατάσταση του Ντομί που προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Βαλβέρδε για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που την Πέμπτη ένιωσε μία σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, το οποίο ήταν αρνητικό.

Δεν αποκλείεται όμως, να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής, ώστε να είναι 100% έτοιμος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου την επόμενη Πέμπτη.

Ο Γάλλος αριστεροπόδαρος όμως, ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα την Παρασκευή, συγκεντρώνοντας πλέον αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

Οσον αφορά τον Μπελούτσι, δεν μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Λιβαδειά.

Αλλωστε, επιθυμία του Βαλβέρδε είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές και να έχει έτοιμο τον Αργεντινό για την ρεβάνς με τον Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: