4 Απριλίου 2009

Οι Γερμανοί στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον Μοχτάρι

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 30χρονος μαροκινός μεσοεπιθετικός της FSV Φρανκφούρτης (ομάδα δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος) Γιουσέφ Μοχτάρι σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild».
Προς το παρόν, όμως, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Εχουν στο μυαλό τους το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ, αφού κρυφός πόθος είναι η κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.
Την ιστορία με τον Μοχτάρι πάντως δεν θα πρέπει να την ξεγράψουμε. Ο Mαροκινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει γεμάτες χρονιές στην Γερμανία (παίζει από το 1996 και για αυτό το λόγο έχει γερμανικό διαβατήριο) και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ωστόσο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον δίνει στην Φρανκφούρτη. Ακόμα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης και σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους δεν πρόκειται να του γίνει. Για αυτό το λόγο ο μάνατζέρ του Μαρκ Σέρμαν εξετάζει τις προσφορές που έχουν ήδη γίνει.
«Ο Μοχτάρι έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα μιλήσει με την Φρανκφούρτη και αν δεν γίνει κάτι, τότε θα κοιτάξει τις άλλες προτάσεις που έχουμε», είπε στο Sport.gr ο Μαρκ Σέρμαν, ο οποίος αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: