22 Απριλίου 2009

Ελεύθερος να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Παπαδόπουλος

Καθόλου βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ομάδα της Λέτσε η οποία έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα συνεχίσει στo campionato και την επόμενη χρονιά, κάτι που φαίνεται και από την μέχρι τώρα παρουσία της στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος της Ιταλίας.

Ο «Παπ» μετράει μέχρι τώρα 10 συμμετοχές με την ομάδα, ενώ πρόσφατα πέτυχε και το πρώτο του τέρμα, απέναντι στην Ρόμα. Παρόλα αυτά, το γκολ αυτό αλλά και το πέναλτι που κέρδισε, δεν είναι ικανά από μόνα τους να πείσουν τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου ότι ο έλληνας στράικερ μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας (δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα).

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι και ο Παπαδόπουλος δύσκολα θα θελήσει να συνεχίσει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη κατηγορία, με αποτέλεσμα να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο οποίος δεν θα είναι πάντως (ή τουλάχιστον θα είναι πολύ δύσκολα) στην Ιταλία.

Κι αυτό γιατί ο ιταλικός σύλλογος έχει βάλει όρο στο συμβόλαιο του έλληνα άσου που του απαγορεύει να συμφωνήσει με ελεύθερη μεταγραφή με οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα πλην της Λέτσε, για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

Κάτι που δεν ισχύει πάντως για την περίπτωση που ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποφασίσει να επαναπατριστεί, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα χρειαστεί να καταβληθεί ούτε ένα ευρώ για την απόκτησή του!

Η εν λόγω εξέλιξη κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επανεξετάζουν την περίπτωσή του, αλλά και τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, να μπαίνουν στο παιχνίδι της απόκτησής του, με λίγοτερες -πάντως- πιθανότητες από τους πρωταθλητές, εξ αιτίας του υψηλού του κασέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: