23 Απριλίου 2009

Τηλεοπτικά ομάδων: Στον «αέρα» η κεντρική διαχείριση!

Εκεί που όλα έδειχναν αίσιο τέλος στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τα πάντα είναι στον «αέρα»! Αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, αργά την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με την ΕΡΤ για να δοθούν κλειδάριθμοι σε Ολυμπιακό και Ξάνθη, προκειμένου κάθε Κυριακή να προβάλλεται εναλλάξ από την κρατική τηλεόραση ένα παιχνίδι των δύο ομάδων.

Κάτι που ικανοποιεί τόσο το αίτημα του κρατικού καναλιού όσο και το αντίστοιχο του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, που το είχαν θέσει εξ αρχής. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που εντοπίζει εμπλοκή στη συμφωνία που είχε με τη Nova.

Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του, μάλιστα, έκανε λόγο για πραξικόπημα της Nova και αναίρεση των όρων της σύμβασης. Πλέον, ο ΣΚΑΪ απειλεί με αποχώρηση και εκεί που όλοι περιμέναμε αύριο το μεσημέρι να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία, δεν αποκλείεται οι συζητήσεις να ξεκινήσουν πάλι από μηδενική βάση και να αναζητηθεί εκ νέου ο παρτενέρ της Nova…

Δεν υπάρχουν σχόλια: